Beste Nummers van Guus Meeuwis

Guus Meeuwis is niet meer uit de Nederlandse artiestenwereld weg te denken. Hij brak door met het nummer “het is een nacht”. Het werd direct een hit en hij was een superster! Het was 1994. Hij zat toen bij het Tilburgse Studenten Corps Sint Olof. Ze wonnen de wedstrijd en wonnen een platencontract. Guus Meeuwis en Vagant was geboren. De band was hot! In 2001 startte Guus Meeuwis zijn solo carrière. Ook hier was het direct goed! Hieronder geven we de beste hits van hem weer.

Guus Meeuwis: ’t Dondert en ’t Bliksemt

Een waarlijk feestnummer wat in 1998 is uitgekomen. Het is een heerlijk carnavalsnummer, dansmuziek om op te feesten en om mee te schreeuwen. Het is een eenvoudige tekst welke het nog gemakkelijker maakt om hem mee te zingen.

Guus Meeuwis: Het Kan Hier Zo Mooi Zijn

Dit nummer kwam uit in 2013. Het is een nummer van het gelijknamige album. Het is een gevoelig en vrolijk nummer. Het is een nummer wat geen mega hit was, maar waar toch al gauw 25000 stuks van werden verkocht. Het is dus een gouden plaat.

Guus Meeuwis:  Per Spoor (Kedeng Kedeng)

Een heerlijk vrolijk nummer. Vooral het refrein is eenvoudig mee te zingen. Het is heerlijk om te zien, dat dit nummer op een stond in de top veertig. Maar liefst voor vier weken! Kedengedeng`, Kedengedeng, Kedengedeng Oeh Oeh…

Guus Meeuwis:  Proosten

Het kwam in 2007 uit en was een heerlijk luchtig nummer met een wat diepere tekst. Het kreeg een derde plek in de top veertig.

Guus Meeuwis: De Weg

Het is een droevig liedje wat hij heeft gezongen. Het is een lied wat erg populair is op begrafenissen.

Guus Meeuwis: Tranen Gelachen

Het is een zeer bekend nummer. Je kunt er volop van genieten. Het is fijn om het nummer te beluisteren. Je kunt er volop van genieten. Het is mooi om de tekst goed te beluisteren.

Guus Meeuwis: Dat Komt Door Jou

Een heerlijk nummer met een boodschap.

Guus Meeuwis: Het is een nacht

Het tweede succesnummer van Guus Meeuwis en Vagant. Het is uitgekomen in 1994. Het heeft zeven weken lang op nummer één gestaan in de top veertig. Dat zegt genoeg lijkt me.

Guus Meeuwis:  Geef mij je Angst

Het is van André Hazes. Rachel wou graag dat Guus het zong bij de uitvaart van André. Hierna werd het een grote hit.

Guus Meeuwis:  Brabant

Hij is een Brabander! Simpel. Een lied over zijn Brabant mag dan ook niet ontbreken. Het is een vrolijke song waar je van kunt genieten.