Beste Nummers van Kensington op een rij

Je kent de band Kensington vast al wel. Wanneer het niet het geval is, is er niets aan de hand. Je kunt ze vandaag leren kennen. We hebben de beste nummers van Kensington op een rij gezet. Er zullen vast een paar nummers tussen zitten welke je wel kent. Het is mooi om de verschillende songs te kennen en om ervan te genieten. Het is goed om ze ook een keer live te ontmoeten. Je zal er volop van genieten. Laten we snel van start gaan en de verschillende nummers en toppers van Kensington voor je op een rij zetten.

Riddles

Het is een mooi nummer en de videoclip ziet er ook perfect uit. Het is erg mooi om de clip te bekijken en te bewonderen. Het liedje draai je gewoon heel erg vaak, omdat het simpelweg heel erg goed is. Het hoort daarop de lijst met de beste nummers van Kensington.

Go Down

Het liedje is volop genieten. Het is een nummer waar je geen genoeg van krijgt en overall mee naartoe neemt. Het is erg ritmisch en het is heerlijk om het mee te kunnen zingen.

Little Light

Het is goed om volop te genieten van de wat rustigere nummers van hun. Dit nummer is hier een goed voorbeeld van. Het is een nummer wat je gewoon wilt meezingen.

Words You Don’t Know

Een heerlijk nummer. Wanneer je het luistert dan zal je er volop van genieten.

All for Nothing

Natuurlijk mag dit nummer niet ontbreken. Het staat op het album Rivals en is zeer goed. Het is volop genieten van dit nummer.

Take Me to Church

We wilden je dit nummer niet onthouden. Het is een fijne cover.

Het is volop genieten van deze geweldige band. We kunnen eigenlijk niet wachten tot ze met meer nummers gaan komen om ons mee te verblijven en te verrassen.