De Populairste Nederlandse DJ’s in 2019

Wat en wie zijn nu de populairste DJ’s van ons land? We hebben er veel, maar wat zijn nu hun namen en waar zijn ze mee bezig? Het is goed om de verschillende populaire Nederlandse DJ’s te kennen. Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Laten we snel beginnen met het bespreken van de populairste Nederlandse DJ’s in 2019.

Hij mag niet ontbreken: Tiësto

Hij heet Tijs Verwest. Hij is een ware ambassadeur van de Hollandse School. AL eind jaren negentig wist hij te scoren en groeide hij door naar de top van de DJ’s in de hele wereld. Hij is een topper met contracten in Las Vegas, Nederland en op tal van andere plekken in de wereld. Hij is al vele jaren een populaire Nederlandse DJ.

Nog jong: Sander van Doorn

Een rijzende ster! Hij komt uit Eindhoven en heeft veel te bieden. Hij is volop georiënteerd op de dansmuziek en hij is erg bekend geworden met EDM. Hij heeft ook samengewerkt met Robbie Williams. Hij scoort met Close my eyes. Hij is bekend in de hele wereld en heeft een contract bij Jay-Z’s Roc Nation.

Succesnummer Armin van Buuren

Natuurlijk mag Armin van Buuren niet ontbreken. Het is een ware topper waar we allemaal van kunnen genieten. Het is mooi om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van zijn muziek te genieten. Hij heeft volop mooie nummers om van te genieten en naar te luisteren. Hij is al een paar keer tot de beste DJ van de wereld bekroond.

Een geval apart: Dash Berlin

Het zijn drie leden welke als DJ optreden. Ze hebben voor de Vengaboys gewerkt en ook voor Alice DeeJay. Ze focussen zich op de Trance muziek.

Nicky Romero

Hij wordt steeds bekender. Het is een grote jongen en hij heeft al een aantal tophits. Hij werkte als laatste ook nog mee met Anouk.

Afrojack: Wow!

Wat moeten we nog zeggen. Hij is ongekend populair en het is een ware topper met de hoofdletter T.

Top Trance DJ: Ferry Corsten

Hij is in de hele wereld bekend en heeft remixes gemaakt met Marco Borsato en ook met U2. Hij is een topper.

Put your hands up 4 Detroit: Fedde Le Grand

Hij heeft voor vele grote clubs gedraaid. Hij groeide uit tot een wereld DJ door zijn hit Put your hands up 4 Detroit. Het is een wereldhit. Hij maakt ook veel remixes voor bekende sterren.