Top 10 grootste nachtclubs van Nederland

Graag delen we de 10 grootste nachtclubs van Nederland met je. Er is altijd wel een feestje te beleven en het maakt niet uit of je van deephouse, hiphop, jungle of techno houdt! Het is mogelijk om in heel Nederland te gaan feesten. Laten we de lijst van grootste nachtclubs van Nederland met je delen.

Marktkantine in Amsterdam met geweldige line-ups

Deze club heeft geweldige Line-ups, waardoor het eigenlijk in no-time een zeer grote en geweldige club is geworden. Eigenlijk alles is mogelijk van Kris Kross tot aan R&B avonden en geweldige elektronische melodische muziek. Het is geweldig.

De school in Amsterdam met zware bassen

Het is een club zit in een verlaten school in Amsterdam West. het is goed verlicht en er zijn volop verschillende muzieksoorten te herkennen. De zware bassen komen goed tot hun recht in deze club.

Complex in Maastricht voor een topavond

Het is een club in Zuid Nederland waar je hiphop, techno en R&B zult horen. Het is een unieke locatie in de regio en er is nu nog meer mogelijk. Het is een succesnummer aan het worden.

Bar in Rotterdam: knus en gezellig

Het is mogelijk om volop te genieten in Bar in Rotterdam. Je kunt er heerlijk dansen op disco muziek en je dansmoves laten zien. Er is een geweldige DJ Booth en eigenlijk altijd kun je er heerlijke muziek vinden om op te dansen.

Basis in Utrecht voor studenten

Vele studenten gaan hier van donderdag tot aan zaterdag naartoe. Het is een geweldige club in Utrecht. Techno liefhebbers kunnen er genieten van bekende artiesten.

Paradigm in Groningen

Ook in het hoge Noorden zijn er geweldige clubs te vinden. Paradigm is een pareltje. Het is een geweldige underground club in Nederland. Er is ruimte voor techno en zoveel meer.

Pip in Den Haag: een ballenbak?

Het is een geweldige tent waar je heerlijke feestjes kunt beleven met disco helden en funky diskjockeys.

Toffler in Rotterdam bij een metrohalte

In een oude metrohalte vind je de club Toffler. HEt is er knus en gezellig. Het verlaagde plafond zorgt voor veel sfeer.

Doornroosje in Nijmegen, een geweldig poppodium

In 2015 werd het tot beste poppodium van ons land benoemd. Het is een club waar je terecht kunt voor vele verschillende muziekstijlen van pop tot aan house.