Lijst van de beste Nederlandse rappers van nu

Wat zijn de beste rappers van dit moment? We maken graag een opsomming. Het is mooi om de verschillende sterke Nederlandse rappers te bewonderen. We weten zeker, dat ook jij hier volop van kunt genieten. Laten we snel van start gaan met de lijst van de beste Nederlandse rappers van nu.

Fakkelbrigade met Colucci

De formatie Opgezwolle stopte er mee in 2007 toen de producer zich meer op zijn schilderkunsten wilde toeleggen. De rappers Rico en Sticks zijn doorgegaan onder de naam Fakkelbrigade. Ze hebben hulp van anderen en maken de meest mooie muziek. Het zijn zeer goede Nederlandse rappers.

Adje met Hele Meneer

De naam laat je wat anders verachten. Hij heeft echter een geweldige zware stem welke eigenlijk weinig Nederlander heeft. Hij heeft een geweldig album gemaakt onder de naam Hele Meneer. Het is een goede nederhop die zeker in dit lijstje hoort.

Kempi met Zoveel Stress

Gangsta Rapper is Kempi! Hij is erg authentiek en heeft alles wat een goede rapper nodig heeft. Een moeilijke jeugd, veel criminaliteit en ook drugs dealen. Hij heeft toch een contract gekregen voor het maken van een album. Hij heeft het zoveel Stress genoemd. Het staat vol met nummers welke de echte Kempi stijl hebben. Het is een mooie zachtaardige en melodieuze rapstijl.

Fresku met Twijfel

Het is de debuutsingle Twijfel van Fresku welke veel los heeft gemaakt in de hiphopscene. Hij komt uit Eindhoven en maakt zeer vrolijke mixen en kan volop rappen en sketchen. Hij heeft het veel over zijn jeugd en hoe hij ontsnapt aan de trauma’s.

DuvelDuvel met Wie is ut?

Het is een Rotterdamse formatie welke al in de jaren tachtig actief was. Ze zijn meer Nederlanders gaan rappen en hebben een belangrijke rol in de Nederhop. Ze zijn zeer productief met het maken van nummers.

Spookrijders met Klokkenluiders

Hiphop leeft van de controverse. Het is heerlijk om dit album te beluisteren. Klokkenluiders gaat gepaard met een videoclip waarin de leden zich als agenten verkleed misdroegen. De politiek en de media waren er niet van gediend en vonden het schandalig. Wij vonden het geweldig, mede omdat ze een top veertig hit scoorden. Slim!

Osdorp Posse met Origineel Amsterdams

De oervaders van de Nederlandse hiphop. Ze mogen niet ontbreken. Ze hebben veel mooie muziek gemaakt.

De Jeugd van Tegenwoordig met Watskeburt?!

Het is een geweldige term welke heel Nederland heeft veroverd. Zelfs mensen welke niet van rappen houden, houden van de term. Het is geweldig om te zien hoe het album heel Nederland heeft weten te veroveren.