vakantiehuis met zwembad huren

Luxe genieten: huur een vakantiehuis met binnenzwembad in Nederland

Ervaar het vakantieplezier van een vakantiehuis met zwembad in Nederland. In Nederland kun je snel en voordelig een vakantiehuis met binnenzwembad huren. Villaspot is specialist in luxe vakantiehuizen en heeft veel vakantiehuizen met een binnenzwembad in het assortiment.  Dat is ook niet zo vreemd: want wil je echt genieten, dan is een eigen binnenzwembad de perfecte aanvulling om je luxe vakantiegevoel compleet te maken.

De voordelen van een vakantiehuis met binnenzwembad

Met een vakantiehuis Nederland met eigen binnenzwembad kun je lekker zwemmen, wanneer je maar wilt. Het is ook fijn dat je niet ergens naar toe hoeft, maar meteen het water kan inspringen elk moment van de dag. Het is pas echt genieten om ’s avond voor het slapen gaan nog even een baantje te trekken, of juist lekker vroeg voordat je aan het ontbijt begint. Met een binnenzwembad heb je ook nooit problemen met slecht weer. Je hebt het bad altijd tot je beschikking. Door het hele land heen vind je vakantiehuizen met zwembad. Hier zijn een paar mooie mogelijkheden.

La Grande Mason Douce

Vakantiehuis La Grande Mason Douce in Alphen is een prachtig gerestaureerde woonboerderij. De inrichting van het huis is modern rustiek met oog voor de oude elementen in het interieur. De boerderij is geschikt voor 16 gasten. Het ligt in het mooie Noord-Brabant. Breda is in de buurt voor een gezellig uitstapje en ook sprookjespark de Efteling is vanuit dit vakantiehuis goed te bereiken. Maar voor een top weekend hoef je eigenlijk het terrein niet af. Want je hebt hier een heerlijk binnenzwembad met een sauna. Het zwembad is open van half april tot en met september.

Gronings vakantiehuis Erve Oostwold

De grote herenboerderij Erve in het Groningse Oostwold is een ware belevenis. De boerderij is van binnen stijlvol ingericht. De echte verrassing is natuurlijk het prachtige zwembad wat helemaal mooi verlicht is. Ook bijzonder aan de boerderij is dat deze helemaal energieneutraal is.  Deze verbouwde monumentale boerderij heeft plaats voor een groep van 18 personen. Het is de ideale uitvalsbasis voor een weekend weg met vrienden of familie.

Villa Kwinntelooijen

Deze vakantievilla met de mooie naam Kwinntelooijen is in Rhenen, dichtbij de steden Utrecht en Nijmegen. Dit grote vakantiehuis ligt in een landelijke omgeving. Het is een echt landhuis met paardenstallen op het terrein. Je kunt hier dan ook je eigen paarden meenemen, Deze luxe vakantievilla is van alle gemakken voorzien zoals een een prachtig binnenzwembad. Dit grote vakantiehuis is geschikt om 12 mensen te ontvangen.