Populairste clubs in Amsterdam in 2019

Amsterdam staat in de hele wereld bekend om haar dancemuziek en geweldige nachtleven. Met de verschillende uitgaansgelegenheden in mooie gebouwen is het een waar feest om in Amsterdam te gaan feesten. Oude kleine gebouwen tot ware poptempels, zoals Paradiso. Het is goed om de populairste clubs in Amsterdam te kennen om er een keer naar toe te gaan. We hebben een selectie voor je gemaakt, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. We sommen de beste en meest populaire clubs graag voor je op.

De WesterUnie, historisch goed!

Deze club is gevestigd op het gebied van de Westergasfabriek in een zeer mooi industrieel en ook monumentaal pand. Het is heerlijk om hier naartoe te gaan om er een feestje te vieren. Er is altijd een mooi en goed programma om volop van te genieten.

Nachtclub AIR Amsterdam

Deze nachtclub is een tent welke zich internationaal kan meten aan de besten. Het is gebouwd op een unieke plek aan de Amstelstraat. Mede hierdoor is het goed bereikbaar en geniet het extra bekendheid.

Groot: de Escape

Escape is gevestigd in het hartje van Amsterdam. Al sinds 1986 is het een club welke een belangrijke rol heeft in het uitgaansleven van Amsterdam. Het is daarnaast een van de grootste clubs in Amsterdam.

Bitterzoet, meer dan een club

Bitterzoet is een podium, theater en een bar. Het heeft iedere dag wel wat anders te doen. Er komen dj’s, bands en daarnaast zijn er ook theaterproducties te bewonderen. Het is een meer diverse club in Amsterdam.

Een internationaal niveau met Jimmy Woo

Jimmy Woo is een Amsterdamse club welke zich met wereld clubs van over de hele wereld mag en kan meten. Het is zo, dat hier alle wereldsterren komen om te genieten van de beste muziek en een geweldige atmosfeer.

Nachtclub Panama

Panama is een club welke in het Oostelijke havengebied van Amsterdam is te vinden. Je kunt er terecht voor goede live muziek en om een geweldige avond te hebben. Het is mooi om er een keertje naartoe te gaan.

De pub Disco Dolly

Eigenlijk is het meer dan een pub. Het is een club of bar met een heerlijke dansvloer. Je kunt er de hele week naartoe gaan om te genieten van de muziek, wat te drinken, bij te kletsen of om de voetjes van de vloer te gooien. Het is genieten in DIsco Dolly.

Al jaren bekend: Melkweg

Melkweg is natuurlijk binnen Nederland een zeer bekend poppodium. Het is een zeer mooie tent welke ook buiten Nederland veel bekendheid geniet. Er is altijd een goede programmering van topbands.

Feesten in een loods: Warehouse Elementenstraat

Deze club is zeer populair en gevestigd op het industriegebied in Amsterdam West. Het zit in een loods met een ruige uitstraling. Het is een geliefde tent bij veel mensen.

De Tolhuistuin

Een van de nieuwere hotspots van Amsterdam Noord is de Tolhuistuin. Het is een geweldige plek om te genieten van een heerlijk avondje uit.

Je merkt al dat er vele verschillende soorten clubs zijn in Amsterdam. Het is goed om binnenkort eens een uitje te plannen naar Amsterdam.