Dit zijn de beste mobiele LED-schermen van 2020

Mobiele LED-schermen worden steeds populairder. Of je nu een beurs organiseert, of een ander groot evenement. Een mobiel led scherm kan ongelooflijk veel toevoegen aan zulke bijzondere dagen. Waarom, de voordelen en welke de beste zijn aankomend jaar lees je in deze blog!

Waarom een mobiel LED-scherm?

Een groot LED-scherm kan verschillende doeleindes hebben. Bijvoorbeeld voor vermaak, denk aan het bijwonen van een groot concert of voetbalwedstrijd. Dan wil wel iedereen die een kaartje heeft gekocht ook daadwerkelijk de wedstrijd of de show kunnen zien. Mobiele LED-schermen bieden hier de uitkomst.

Maar ook kleinere mobiele LED-schermen zijn nuttig, bijvoorbeeld op beurzen en andere evenementen om bijvoorbeeld je bedrijfsvideo te laten zien. Doordat de schermen mobiel zijn, kun je ze tijdelijk huren of lenen en hoef je dus niet zelf een scherm aan te schaffen. Dit zorgt voor veel minder hoge kosten. Wil je er eentje vast in bijvoorbeeld jouw showroom of restaurant? Dan is het voordeliger om er eentje aan te schaffen natuurlijk.

De voordelen van een mobiel ledscherm

Een mobiel LED-scherm wordt geplaatst op bijvoorbeeld trailer of aanhanger. Hierdoor kun je deze op elke willekeurige plek neerzetten. Steeds meer schermen zijn vandaag de dag ook voorzien van een GPS-tracker. Zodat je nooit het risico loopt dat je achteraf een hoop geld moet betalen voor een nieuwe. Maar er zijn ook indoor mobiele LED-schermen. Deze zie je bijvoorbeeld bij concerten, maar ook op beurzen en andere grote evenementen.

De beste mobiele LED-schermen voor 2020

Anno 2020 gaat er een hele hoop mogelijk zijn op het gebied van mobiele ledschermen. Denk aan videowalls, LED-displays, LED-walls, LED-schermen P1.9 en LED-schermen P3. Welke het beste bij jouw vraag past, is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de afstand waarop er op het scherm wordt gekeken. Maar ook het doel van het LED-scherm. Zou wil je bijvoorbeeld voor een spannende WK-wedstrijd buiten eentje die ook écht voor outdoor is bedoeld. Laat je daarom altijd goed adviseren als je kiest voor een mobiel LED-scherm.

Wil jij meer weten over welke LED-display bij jouw vraag en onderneming past? Dan is het slim om een expert te vragen. Hij of zij kan je alles vertellen over pixeldichtheid, outdoor of indoor LED-schermen en over het eventueel leasen van een mobiel LED-scherm.