Er zijn steeds meer beautyproducten, maar wat zijn nou de aanraders?

Ik schrijf al jaren over verschillende beautyproducten en zou dus enig verstand moeten hebben van wat er allemaal speelt in de wereld van beauty. Zelfs ik ben echter verbaast over hoe snel en vaak er dingen kunnen veranderen. De ene keer móet je serums of hyaluronzuur gebruiken, dan is het weer trending om alleen natuurlijke producten, zoals kokosolie, te gebruiken. Goed, het is duidelijk dat er steeds meer beautyproducten op de markt komen. Maar, wat zijn nou echt de aanraders? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Goede haarverzoring

De meeste mensen die wel eens hun haar gekleurd hebben, weten hoe schadelijk dit kan zijn. Wanneer je bijvoorbeeld donker haar hebt maar graag een keer lichter wil gaan, kun je er geld op zetten dat je haar eerder zal afbreken, waardoor je eindigt met dunner haar wat er ongezond en dof uit zal zien. Gelukkig is er een gamechanger op de markt gekomen: Olaplex. Dit zorgt ervoor dat zelfs meest hardnekkige haarverf zo min mogelijk schade aanricht bij jouw manen. Volgens veel haarstylisten heeft Olaplex de haarmarkt echt veranderd en is het nu mogelijk om je haar te kleuren zonder het direct ook te beschadigen.

Wimperserum

Iedereen wil natuurlijk lange, volle wimpers die je gelijk een verleidelijke uitstraling geven, maar helaas breken wimpers nou eenmaal vrij snel af, zeker wanneer je ook vaak mascara gebruikt. Om toch je wimpers een boost te kunnen geven, kun je gebruik maken van wimperserum. Hoewel veel mensen nog sceptisch zijn rondom de werking ervan, zijn er veel voorbeelden van mensen bij wie het bizarre resultaten heeft gegeven. Hun wimpers waren plotseling wel twee keer zo lang!

photo of assorted makeup products on gray surface

Hydraterende verzorging

Veel mensen hebben al snel last van een droge huid en dat is ontzettend vervelend. Het gaat bijvoorbeeld trekken wanneer je onder douche bent geweest of je krijgt snel bultjes of gerstekorrels. Het is dan echt een must om te investeren in een goede crème die hydrateert en verzorgt. Denk bijvoorbeeld aan de crèmes van La Roche Posay, die allemaal zijn ontwikkeld op basis van het bronwater van La Roche Posay, de gelijknamige plaats in West-Frankrijk.

De juiste vitammines en mineralen

Wat ook onmisbaar is onder iedereen die op hun verzorging let, is het innemen van de juiste vitamines en mineralen. Wanneer je gevarieerd eet zou je al voldoende uit je voeding moeten kunnen halen, maar je kunt ook extra supplementen slikken. Denk bijvoorbeeld aan een supplement zoals huid, haar, nagels – wat bevorderlijk is voor je huid, haar en nagels. Na slechts vier weken zal je al verschil moeten zien. Je huid gaat stralen en je nagels en haar zullen sneller groeien dan ooit!

Scrub en scrubhandschoenen

Wat ook echt veel verandering kan maken voor een stralende huid, is het gebruik van een scrub. Deze zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden en dat je huid meer gaat glanzen. Daarnaast stimuleer je de bloedsomloop en de aanmaak van nieuwe cellen. Alleen maar voordelen, dus! Het meeste effect van een scrub ervaar je door hem aan te brengen met scrubhandschoenen aan.