Fidget toys: dé TikTok hype van 2021

Zit je op TikTok? Dan zal het je vast niet ontgaan zijn dat de fidget toys weer terug zijn van weggeweest. Een paar jaar geleden waren de fidget spinners niet aan te slepen en deze trend is inmiddels aangevuld met nog veel meer toffe fidgets! Je kunt het zo gek niet bedenken. Poppen, spinnen, klikken – fidget toys zijn niet alleen leuk, ze verminderen ook nog eens stress. Hier lees je meer over de leukste fidget toys van dit moment.

Pop ’n Play

De Pop It fidget toy is één van de meest populaire fidgets op dit moment. Dat deze fidget zo populair is, is trouwens geen wonder. Het doet namelijk heel erg denken aan het poppen van bubbeltjesplastic. En wie houdt daar nu niet van! Er zijn weinig dingen die zo stressverlagend werken als het poppen van bubbels – en dat is precies de aantrekkingskracht van de Stress Pop ’n Play! Het geluid, het gevoel en de kleurtjes, het draagt allemaal bij aan de ervaring. Kortom, ben je nieuw in de wereld van fidget toys, dan is de Pop It fidget de perfecte introductie.

Loopy Looper

De naam zegt het eigenlijk al, maar met de Loopy Looper kun je een balletje heel snel laten ronddraaien in een rond frame. Het gewicht van het balletje en de soepele manier waarop deze door de ring draait werkt enorm bevredigend! Waar je ook bent, met de Loopy Looper verveel je je nooit. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar, zoals de Loopy Looper Edge, Hoop, Flow of Jump. Ieder model heeft een unieke manier van loopen, waardoor jes teeds nieuwe bewegingen met je hand moet maken. Laat dat nu precies de bedoeling van een goede fidget toy zijn!

Bean fidget

Veel fidget toys zijn ook nog eens heel erg leuk vormgegeven. Zo ook de Bean fidget toy. Deze sleutelhanger bestaat uit een peultje met drie kleine erwtjes erin die je er door te knijpen uit popt. Heet satisfying en handig om mee te nemen. De erwtjes in het peultje zijn ook gewoon heel erg schattig, dus jouw fidget doet ook dienst als toffe sleutelhanger. Bevestig ‘m aan je rugzak of fietssleutel zodat je de fidget toy altijd bij je hebt.

Tangle fidget

De tangle fidget bestaat al veel langer maar is ook in 2021 weer en hype geworden. Deze plastic slang bestaat uit verschillende gebogen delen die je apart van elkaar kunt ronddraaien. Dit zorgt ervoor dat je allemaal figuren kunt maken die je vervolgens weer uit elkaar kunt trekken. De tangle fidgets zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en kleurcombinaties zodat jouw lievelingskleur er altijd bij zit. Gebruik je ‘m even niet? Hang ‘m dan om je nek als ketting of draag de tangle als armband om je pols!

De leukste fidget toys bestel je online

Wil je zo snel mogelijk kunnen spelen met jouw fidget toys? Dan kun je ze het beste online kopen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf een fidget toy pakket samenstellen en direct  je collectie flink uitbreiden. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Top 1 Toys! Hier vind je de leukste fidget toys op één plek.