Over welke innovatieve snufjes beschikt de Galaxy S21?

Het lukt bedrijven als Apple en Samsung ieder jaar weer, om hun mobiele telefoons van nieuwe technologie te voorzien. Dit geldt onder meer voor de Samsung Galaxy S21, welke onlangs geïntroduceerd werd. Lange tijd deden verschillende wilde geruchten de ronde over het toestel, waarvan veel verwacht werd door liefhebbers. Het is Samsung gelukt deze verwachtingen waar te maken. Met de nieuwe Samsung Galaxy S21 ben je klaar voor de toekomst! Het is een telefoon die onder meer zeer geschikt is voor het gebruik van AR- en VR-toepassingen. Iets wat we naar alle waarschijnlijkheid steeds meer zullen gaan doen in de komende jaren. Je ziet het nu al terugkomen in diverse apps!

Snellere processor in de Galaxy S21

Een van de grootste verbeteringen die Samsung in haar nieuwe Galaxy S21 heeft doorgevoerd, is de nieuwe processor. Het betreft hier de Snapdragon 888 chipset. Van deze processor wordt verwacht, dat deze ook in diverse andere toestellen gebruikt zal worden in 2021. Het geeft aan, dat men hier veel vertrouwen in heeft! Nadeel is wel, dat de Nederlandse consument een Exynos 2100-chipset voorgeschoteld krijgt. Dit is echter ook een flinke verbetering ten opzichte van de chip die in de Samsung Galaxy S20 zit. Zeker bij toepassingen van AR en VR komt deze verbeterde processor goed van pas.

Nog scherpere foto’s door nieuwe camera

Specifiek voor de Samsung Galaxy S21 Ultra geldt dat de camera een upgrade heeft gehad. Het model beschikt niet langer over de ToF-sensor, welke nog wel in de camera van Galaxy S20 zat. Een Laser AF Sensor is bij de S21 Ultra in de plaats gekomen van deze ToF-sensor. Met deze nieuwe camera maak je nog mooiere foto’s en video’s. Kleuren komen beter tot hun recht en lijken daarbij realistischer. Daarbij zijn de foto’s scherper! Het maakt dat de Galaxy S21 een zeer interessant toestel is geworden voor iedere hobby fotograaf en bijvoorbeeld makelaar.

Galaxy S21 beschikt over een grotere batterij

Een derde verbetering in de Galaxy S21-productserie is de verbeterde batterij. De capaciteit hiervan is flink vergroot ten opzichte van het vorige model. Het maakt dat je de Samsung Galaxy S21 langer kunt gebruiken, zonder deze tussendoor op te moeten laden. Het tussentijds op moeten laden van de telefoon zorgt bij veel mensen voor ergernissen.

Tip: pre-order het nieuwe model hier alvast! Het verzekert je ervan, dat je het toestel straks als een van de eerste Nederlandse consumenten in huis hebt.