Tips voor de sportieve jonge moeder

Een kind hebben is één ding, het creëert een druk gezin, waarbij een fulltime baan en het huishouden er al gauw bij in schiet. Één moment op een dag reserveren voor uw sportieve workout blijkt al gauw een opgave te zijn. U wilt desondanks toch uw dagelijkse dosis beweging pakken. Er zijn een aantal dingen die u kunt toepassen in het dagelijks leven, zonder dat u uw drukke schema hoeft om te gooien! En die uw leven tevens stukken eenvoudiger maken.

Ga samen met uw kind in beweging

U herkent die vraag vast wel die uw kind maar al te vaak stelt, wanneer we weer naar de speeltuin mogen of wanneer we weer bij vriendjes mogen spelen. Een activiteit zoals een bezoek aan de speeltuin kan prima gecombineerd worden met uw beweging wens. Pak de benenwagen en geef uzelf en uw kind de nodige dosis beweging richting de speeltuin. Het kan naast de speeltuin natuurlijk ook de kinderboerderij of het park zijn. Geen speeltuin in de buurt? Ga dan gewoon lekker naar buiten en maak gezellig een ommetje met de kids. Zo komt iedereen even buiten en heeft u uw dagelijkse dosis beweging ook weer gehad.

Ga samen sporten

Wilt u graag sporten? Zoek een sportschool of vereniging die een kinderopvang erbij hebben. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de oppas regelen. Een andere optie is om samen met uw peuter of baby op zwemles te gaan. Zo krijgt ieder beweging. Liever uw beweging integreren met uw dagelijkse bezigheden? Met dit mooie weer zult u vast en zeker weleens met de kinderwagen een rondje lopen in de buitenlucht. Vervang het lopen dan eens voor joggen. Alsnog bezorgt over het meeslepen van al de spullen voor de kleine baby? Een luiertas cowboysbag is gevoerd met een vuilafstotende stof. Daarnaast bevat de tas vele praktische vakken en wordt de tas geleverd met een bijpassend verschoningsmatje. Wat u ook niet mag vergeten tijdens uw sportieve workout met uw kleine baby is het verzekeren van uw eigen comfort. Een sport bh kan uw grote buste de ondersteuning bieden bij deze actieve run. Heeft u in de zomer een topje aan met een lage uitsnijding en wilt u de sport bh hierop aan laten sluiten? Een balconette bh is een sport bh die stijl en comfort biedt voor uw borsten.

Ga lekker fietsen

Indien u van plan bent om een bezoek te brengen aan de supermarkt, pak dan lekker de fiets. Hoe vaker u fietst, hoe beter uw conditie wordt. Er zijn ook speciale moederfietsen die gemaakt zijn voor dit soort tripjes. Een ruime instap en stevige standaard op een dergelijke fiets geven u de kans om eenvoudig uw kind en de boodschappentassen te dragen.

Wat dacht u van thuis sporten

Nu met corona en lockdown is het immens populair geworden. U kunt dit helemaal indelen in uw dag. Een YouTube filmpje kijken met yoga oefeningen die u kan uitvoeren als uw kind een middagdutje doet, het springtouw van uw kind lenen en tien minuten touwtje springen en ga zo maar door. Voor de moeders met groene vingers: wist u dat u met tuinieren ook calorieën verbrand? In een uur lang tuinieren verbrand u zomaar 300 calorieën en heeft u ook nog eens uw tuin onder handen genomen. Download een sportieve app en vind uw workout van 10 minuten die u makkelijk even tussendoor kunt doen.