Beste Griekse muziek van dit moment

De zomer komt er weer aan in Griekenland en dan is het natuurlijk tijd om weer volop te gaan genieten van de beste Griekse muziek van dit moment. Natuurlijk hoef je niet tot de zomer te wachten. Je kunt gerust nog wat langer wachten. Het is volop genieten van de Griekse muziek. We hebben hieronder een verzameling weergegeven van de beste Griekse muziek van dit moment.

Pantelis Pantelidis: Thymamai (Ik Herinner Me)

Het nummer heeft twee maanden na de release al elf miljoen views. Het staat ook al vele weken op de nummer een in de verschillende hitlijsten. Het is al duidelijk, dat het een top nummer is. De fans houden van de muziek.

Dionysis Sxoinas: Apomimisi Agapis (Liefdes Imitatie)

Het is simpelweg een enorm sterk en goed nummer.

STAN met het nummer:  Kai Zilevo Pou S’exei (En Ik Ben Jaloers Dat Hij Jou Heeft)

Het tieneridool Stan zingt over zijn vriendin en dat ze nu een ander heeft. Ze wordt er wat jaloers van. Het heeft een echte laiko en bouzouki sound, wat goed bij hem past. Het is een prettig nummer om te horen.

Master Tempo met het nummer: #SexySelfie

De videoclip is zeer aantrekkelijk. Hij is ervoor naar zeven landen afgereisd. Het is een zeer vrolijk nummer waar je gewoon bij wilt gaan dansen.

Nikos Ganos met het nummer:  Ti Na Leme (Wat Zullen We Zeggen)

Het is allemaal goed afgestemd op elkaar. Het is volop genieten. Het is een vrolijk zomernummer wat zeker een plek in deze lijst verdient.

Kostas Doxas met het nummer:  Dilono Thavmastis Sou (Ik Verklaar Me Tot Jouw Fan)

Hij houdt van Naxos en ook van een meisje met de naam Naxos. Het is een leuke clip welke je kunt bewonderen.

Giorgos Papadopoulos met het nummer:  Den To Antexo

Dit leuke liedje hoor je eigenlijk overall in Griekenland. Het is een geweldig en heerlijk nummer wat lekker klinkt. Je wordt er heerlijk vrolijk van.

Elena Paparizou met het nummer:  Fiesta

De winnares van het songfestival in 2005 maakt er een feestje van met deze vrolijke muziek. Het is heerlijk om het te beluisteren.

Stella Kalli met het nummer:  I Agapi Ta ‘xei Ola

LIefde heeft alles! De liefde voor muziek komt duidelijk naar voren. Het is echt Grieks, zomers en heerlijk om van te genieten.