Meest beluisterde Ed Sheeran nummers

Steeds meer mensen ontdekken Ed Sheeran. Niet gek, dat hij bij de meest populaire artiesten van dit moment behoort. Hij scoort hit na hit en weet zijn fans voor zich te winnen. Hij is een Britse zanger met geweldige liedjes en daarnaast ook nog eens een zeer prettige persoonlijkheid. Het is eigenlijk wat je allemaal zoekt in een goede zanger. Toch? Laten we de meest beluisterde Ed Sheeran nummers met je bespreken.

Ed Sheeran: Perfect

Hij kan als geen ander liedjes schrijven. Het is een zeer lieflijk liedje voor in de winter. Het is een geweldige song welke hij samen met Beyoncé zingt. Geweldig gewoon.

Ed Sheeran:  Give Me Love

Het nummer was de eerste grote hit van Ed Sheeran. Het is een song welke over het pijnlijke einde van een relatie gaat. Het is echter geen depressief nummer! Je kunt de zakdoekjes gewoon bij je houden. Hij weet de meest zware onderwerpen lichtjes en inspirerend te brengen.

Ed Sheeran: Castle on the Hill

Tegenwoordig is Sheeran een wereldster. Hij is natuurlijk niet altijd een wereldster geweest. In dit nummer verwijst hij terug naar zijn zorgeloze jeugd in Engeland. Iedereen kan zichzelf wel herkennen in dit verhaal.

Ed Sheeran: Lego House

Het is de tweede grote single van Ed Sheeran. Het is een nummer wat ook gaat om relaties. Hij vergelijkt zijn relatie met legoblokjes. Het gaat om opbouwen en afbreken.

Ed Sheeran:  Photograph

Het liedje draait om de mooie herinneringen welke hij vroeger heeft gehad en gedeeld met zijn geliefden. Het is een mooi liedje met een simpele boodschap: Ik ben bij je als je een foto van me bij je hebt.

Ed Sheeran:  The A Team

Een nummer wat erg goed was voor hem was the A Team. Het is een liedje wat over een meisje gaat wat helemaal de weg kwijt is. De zanger laat zich inspireren door een daklozenopvang te bezoeken en om er pijnlijke verhalen te beluisteren.

Ed Sheeran:  I See Fire

Het nummer is voor de film The Hobbit gemaakt. Het is een nummer wat over de reis gaat welke de Hobbit aflegt in de film. Het is een zeer groot succes geworden.

Ed Sheeran:  Galway Girl

Het is een zacht liefdesliedje. Het is trouwens ook mogelijk om er een feestje mee te maken. Het heeft veel weg van liedjes van een folk band.

Ed Sheeran:  Thinking Out Loud

Het is een romantisch nummer wat een grote hit is van hem. En terecht! Het is een liedje wat je graag op bruiloften hoort of op de momenten, dat je jezelf heel romantisch wilt voelen. Het is een liefdesverklaring van de zanger aan de vrouw van zijn dromen.

Ed Sheeran: Shape of You

Het is een sexy nummer waar Ed Sheeran veel mee gescoord heeft. Het is een heerlijk nummer wat ons allemaal beter laat voelen. Je kunt er ook heerlijk op dansen op deze muziek.