Creatieve photobooth ideeën voor een onvergetelijke avond!

Een photobooth is een geweldige manier om de avond extra feestelijk en onvergetelijk te maken. Wij zetten in dit artikel een aantal creatieve photobooth ideeën op een rijtje.

  1. Kies een leuk thema

Een photobooth huren is zo gedaan, dus daar hoef je je in principe niet zo druk over te maken. Een leuk thema verzinnen kan wel iets lastiger zijn, dus zorg ervoor dat je hierover met iemand kan brainstormen. Denk bijvoorbeeld aan een carnaval thema, of een tropisch thema. Het is leuk om je gasten te laten verkleden in het thema en er zijn allerlei leuke versieringen beschikbaar die het huisje nog meer sfeer geven. 

  1. Kies leuke props

Een photobooth is niet compleet zonder leuke props! Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten hoeden, maskers, snorren en brilletjes. Je kunt ook gekke kledingstukken uitzoeken, of leuke thematische props, zoals tropische bloemen voor een tropisch feestje. Zorg ervoor dat je genoeg props hebt, zodat iedereen ermee kan spelen en leuke foto’s kan maken. Overigens is een huwelijksfeest ook de perfecte gelegenheid voor het maken van leuke foto’s. Google eens naar photobooth bruiloft en zorg dat je jaren na het feest nog na kunt genieten van de tofste kiekjes.

  1. Zorg voor leuke achtergronden

Een leuke achtergrond maakt je foto’s nog mooier! Je kunt verschillende achtergronden gebruiken, afhankelijk van het thema van je feestje. Een achtergrond met een tropisch strand is natuurlijk leuk voor een tropisch themafeest, maar je kunt ook kiezen voor een andere achtergrond met een gekleurde lucht voor een leuk pride feest. Kies in ieder geval voor een achtergrond die bij het thema van het feest past en zorg voor passende props.

  1. Zorg voor leuke muziek

Muziek maakt een photobooth nog leuker! Kies leuke, upbeat muziek die iedereen aan het dansen brengt. Zorg er overigens wel voor dat je een goede mix hebt van oudere en nieuwere hits, zodat er voor ieder wat wils is. De muziek zorgt ervoor dat iedereen in de juiste stemming is en dat er een leuke sfeer ontstaat.