Goedkoop matrassen kopen doe je zo

Bij het kiezen van een nieuwe matras moet je rekening houden met een aantal belangrijke factoren. Ten eerste moet je bepalen hoe stevig deze moet zijn. Sommige mensen houden van zacht, terwijl anderen alleen op een harde ondergrond kunnen slapen. Voorkeur en lichaamsgewicht spelen hier een rol in. Daarnaast maakt het uit of je een rug-, buik- of zij-slaper bent. Matrassen worden geleverd in verschillende uitvoeringen. Daarom is het ook belangrijk om te bepalen welke matrasvulling jouw voorkeur heeft. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Lees dan snel deze blog!

Koudschuim matras

Heb je het snel warm in bed? Dan is een koudschuim matras echt het materiaal voor jou. Door de open cel structuur ventileert dit materiaal uitstekend en neemt het ook nog eens eenvoudig vocht op. Hierdoor voelt jouw bed lekker koel aan en heb je het minder snel warm. Koudschuim voelt stevig aan, maar is wel erg veerkrachtig. Kuilen zullen zich dus niet snel voordoen met deze matrasvulling.

Traagschuim

Zoek je een matras die jou optimaal ondersteunt in jouw slaaphouding? Dan is het verstandig om een traagschuim matras te overwegen. Als dit materiaal warm wordt, wordt het zacht en kan het zich eenvoudig naar het lichaam vormen. Hierdoor wordt jouw lichaamsgewicht optimaal verdeelt terwijl je heerlijk ligt te slapen. Deze vulling wordt ook altijd aangeraden als je last hebt van rug- of nekklachten.

Comfortschuim

Wil je wel een schuim matras, maar beschik je over een wat lager budget? Dan is een comfortschuim matras zeker het overwegen waard. Comfortschuim is gemaakt van polyether en biedt een stevig en eenvoudig ligcomfort. De lage prijs is een groot voordeel van deze vulling, hoewel de levensduur wél minder is dan van het duurdere traagschuim of koudschuim.

Boxsprings.nl

Boxsprings.nl heeft hoogwaardige kwaliteit matrassen en gunt iedereen een goede nachtrust. Een matras wordt met de hand gemaakt in Nederland, om op deze manier de kwaliteit te kunnen waarborgen. Naast het feit dat kwaliteit hoog in het vandaal staat, wil het graag persoonlijk contact met de klant om deze zo goed mogelijk te woord te staan en van dienst te kunnen zijn. Bestel snel op de website of neem contact met ze op!