Inspiratie voor jouw eerste design aankoop

Wat wordt jouw eerste design meubel? Een design meubel is een leuk idee voor als je geen gigantisch budget hebt maar toch een mooie investering wilt doen. Je eerste design meubel is het begin van een collectie die je beetje bij beetje kan uitbreiden. Design meubelen zijn vaak geïnspireerd op andere culturen en blijven in de mode. Dit meubel heb je dus meestal niet voor even maar is echt een tijdloos stuk waar je waarde en belang aan hecht. Het is een stuk dat soms zelfs mooi stijgt in waarde en wint aan populariteit. Of je nu kiest voor een stoel, een lamp of zelfs een volledige zetel, met een degelijk design meubel kan je niet veel verkeerd doen.

Ga voor tijdloos

Woon je in een tijdelijk huis of appartement? Pak dan geen meubel dat bij je huidige inrichting past, maar ga voor een tijdloos stuk dat als je het verplaatst of als je verhuist nog steeds even mooi in elke ruimte past. Het is ten slotte nog maar het eerste stuk van je design collectie. Het is belangrijk dat als je van plan bent nog meer design meubelen te kopen, deze verschillende stukken mooi bij elkaar aansluiten. Zorg ervoor dat het meubel goed op zichzelf kan staan. Design meubels komen vaak mooi tot hun recht in bijvoorbeeld de hoek van de kamer, denk maar een eyecatching staande lamp of een mooie longchair waar je een leeshoek van maakt. Echte pièces uniques in een ruimte die je volledige aandacht trekken.

Lounge & relax chairs

Een lounge & relax chair is de ideale keuze voor een eerste stuk, comfortabel en mooi. Ga voor een tijdloze kleur zoals, zwart, wit, beige of bruin. Dan past hij in elk interieur. Ben je later van plan je design meubel te verkopen? Met een tijdloze kleur krijg je een design stuk beter verkocht. Perfecte voorbeelden van deze design lounge & relax chairs zijn de Eames lounge chair, de Wassily chair, de Barcelona chair en Le Corbusier. Deze zijn al jarenlang erg in trek en passen in verschillende stijlen huizen. Bovendien ben je verzekerd van geweldige kwaliteit bij de aankoop van een echt design meubel.

Een prachtige hanglamp

Statement piece nodig in de woonkamer of eetkamer? Dan doe je met een design hanglamp niks verkeerd. Dit stuk kan perfect op zichzelf staan. Bovendien is er voor elk interieur wel een passende design hanglamp te vinden. Voor extra verlichting en een opvallend stuk ben je met een design hanglamp vertrokken voor een uitgebreide collectie aan design meubelen.