Karakter aan je woonkamer geven doe je met een pvc-visgraatvloer

Een trend van deze tijd en een van de meest unieke vloerpatronen die je kunt bedenken; een visgraatpatroon. Dit patroon is zeer opvallend en visueel prachtig. Met behulp van dunne, verticale stroken pvc wordt deze vloer gelegd. Dit is een betaalbare manier om een visgraatvloer te leggen. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk om dit patroon te maken met pvc. Het materiaal is zeer veelzijdig en gemakkelijk te leggen. Benieuwd waarom jij moet kiezen voor een visgraatvloer van pvc? Je leest het in deze blog!

Waarom een visgraatvloer van pvc? 

De pvc-vloer is niet bijzonder gevoelig voor water en vocht. Dit in tegenstelling tot de visgraatvloer van hout. Een houten vloer kan lelijke plekken krijgen, krimpen of uitzetten na verloop van tijd. Een vloer van pvc behoudt zijn vorm en kleur en is erg onderhoudsvriendelijk. Een ander voordeel van een pvc-vloer is het feit dat de vloer geluiddempend is. Voor een appartement of bovenwoning is dit erg geschikt, omdat de onderburen op deze manier weinig last hebben van geluid. De pvc-vloer is ook nog eens geschikt voor vloerverwarming, waardoor de vloer erg aangenaam is in een stijlvol jasje.

Houtlook pvc-visgraatvloer

Een visgraat vloer van pvc is bij uitstek geschikt om een mooie houtlook te creëren. Op het pvc van eenvoudig een houtlook geprint worden, waardoor de uitstraling van de vloer identiek is aan een echte houten vloer. Zo geef je karakter aan je woonkamer met een betaalbare vloer. Daarnaast is het goed onderhouden van een houten vloer een hele uitdaging, terwijl pvc erg onderhoudsvriendelijk is. Til je woonkamer naar een hoger niveau door een pvc-vloer uit te kiezen met het gewenste motief in een kleur naar keuze. Leg deze vloer vervolgens eenvoudig in een visgraatpatroon en de ruimte ziet er gelijk een stuk karakteristieker uit!

Bestel jouw pvc-visgraatvloer bij een specialist 

Heb je interesse in een visgraatvloer van pvc? Bekijk de collectie vloeren van Stile Floors. De vloerspecialist heeft een breed assortiment aan pvc-vloeren en kan je voorzien van een passend advies. Zo geef je gemakkelijk karakter aan je huiskamer en geniet je nog jaren van een echte kwaliteitsvloer!