Relatiegeschenk trends voor 2021

Ook in het nieuwe jaar zijn relatiegeschenken een belangrijk onderdeel binnen jouw bedrijf. Hiermee kun je namelijk al jouw partners en/of klanten bedanken voor de goede samenwerking of de behaalde resultaten. Maar wat is nou eigenlijk het beste relatiegeschenk in 2021? De trends van dit jaar lees je hier.

Zorg voor een persoonlijk cadeau
Als eerste kun je nadenken over het bericht wat je wilt zenden. Wil je de klant bedanken? Wil je jouw leads juist binnenslepen als klant? Of wil je ze juist stimuleren om samen hard te werken? Aan de hand hiervan kun je een persoonlijk cadeau samenstellen die daadwerkelijk dit bericht duidelijk maakt. Dit kan natuurlijk ook door middel van een leuke kaart bij het cadeau dat je hebt bedacht. Daarbij is een relatiegeschenk ook strategisch erg handig, want zo blijf je wel onder de aandacht bij jouw partners en klanten en dat is natuurlijk wat je wilt. Hiervoor is het dus belangrijk om jouw bedrijfslogo op de cadeaus te laten bedrukken, zodat je niet alleen onder de aandacht blijft, maar ook de naamsbekendheid wordt vergroot.

Een heerlijk borrelpakket
In verband met de huidige situatie staat een thuiswerkpakket natuurlijk in het rijtje. Stel een leuk pakket samen met bijvoorbeeld alle ingrediënten voor een borrel. Wanneer je een houten serveerplank geeft, kan jouw partner/klant genieten van een eigen borrelplank. Maak er een leuk pakket van met bijvoorbeeld een fles rode wijn, een speciaal biertje en wat borrelhapjes. Dit valt altijd bij iedereen in de smaak. Om het extra persoonlijk te maken kun je bijvoorbeeld het etiket van de fles wijn of de serveerplank bedrukken met een persoonlijk bericht.

Canvas of linnen tas
Duurzaamheid is tegenwoordig erg belangrijk en daarom zijn er ook genoeg duurzame relatiegeschenken te vinden in 2021. De canvas of linnen tassen komen vooral veel voor. Ook ideaal om op beurzen en evenementen, mits dit weer toegestaan wordt, uit te delen. Bedruk de tassen met jouw logo en je bent weer helemaal onder de aandacht.

Solar producten
Zoals gezegd is duurzaamheid erg belangrijk en daarom zijn de solar producten ook erg populair. Denk hierbij aan powerbanks, draadloze opladers en ga zo maar verder. Deze artikelen dragen bij aan het milieu, doordat ze werken op zonne-energie en zijn daarom erg duurzaam.

Bamboe waterfles
Ook de bamboe waterfles mag niet vergeten worden. Het is altijd handig om een waterfles bij de hand te hebben, maar wanneer deze fles van bamboe is, is het ook nog eens goed voor het milieu. Vergeet de plastic flessen en vul altijd jouw fles met schoon water.

Kies een passend relatiegeschenk
Natuurlijk kun je de relatiegeschenken helemaal naar wens samenstellen. Aan de hand van jouw bedrijf, jullie marketingplan en de samenwerking met de partners en klanten kun je een persoonlijk cadeau bedrukken. En ja, het bedrukken is erg belangrijk om jouw bedrijfslogo onder de aandacht te brengen. Weet je eigenlijk niet zo goed wat nog meer een perfect relatiegeschenk zou kunnen zijn? Dan zijn er genoeg webshops die een ruim aanbod hebben met relatiegeschenken, dus oriënteer je gerust en bedenk een passend relatiegeschenk.