Zo vindt jij je ideale Loungebank

Wie houdt er nu niet van heerlijk loungen? Lekker languit op de bank na een dag werken of na een drukke dag met de kinderen. Een loungebank is een heerlijk meubelstuk voor jouw zithoek. Deze bank bevat een loungegedeelte waardoor jij heerlijk je benen kunt strekken. Loungebanken vind je in veel verschillende formaten en stoffen. Bij UrbanSofa kun je zelf je nieuwe bank samenstellen!

Zelf je loungebank samenstellen

De UrbanSofa bankencollectie bestaat uit heel veel verschillende modellen. Of je nu houdt van een landelijke, romantische bank of juist een strakke, stoere bank; er is voor ieder wat wils! Ben je een mooi model tegengekomen? Vervolgens bepaal je de opstelling en kun je kiezen uit een van de 200+ meubelstoffen. Daarnaast kun je nog kiezen uit talloze opties, zoals de zitdiepte, de rugkussens etc. Je stelt je nieuwe loungebank dus helemaal naar jouw wens samen!

Waarom kiezen voor een loungebank?

Wanneer je jouw nieuwe loungebank hebt samengesteld, wordt deze helemaal met de hand gemaakt in de Europese fabriek van UrbanSofa. Hierbij spelen duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu een grote rol. Daarnaast bieden ze hun meubels tegen een scherpe prijs aan. Dat kunnen ze doen, doordat ze kostbare schakels uit het proces weglaten. Zo besparen ze niet alleen op veel kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Ze doen bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen je nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar het verkooppunt waar jij je loungebank hebt gekocht.

Je favoriete bank bekijken

Ben je een mooie bank tegengekomen op de website van UrbanSofa en wil je deze in het echt bekijken? Dan kun je naar een van de UrbanSofa verkooppunten. Deze bevinden zich in het hele land, dus er is er altijd een bij jou in de buurt. Via de verkooppuntenpagina kun je gemakkelijk zoeken op je woonplaats en filteren op product. Daarnaast kun je voor vragen altijd contact opnemen met de klantenservice van UrbanSofa. Zij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.