5 x dingen om in Amsterdam te doen als je van creatieve uitjes houdt

In Amsterdam is veel te beleven, als je nog een uitje zoekt om te doen dan kun je hier gegarandeerd terecht. Op den duur wordt Artis, het Rijksmuseum of dat ene leuke restaurantje echter wel een beetje saai. Wat zijn dan nog leuke uitjes om te doen in Amsterdam als je op zoek bent naar iets extra’s, iets creatievers of iets bijzonders? Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

Virtual reality

Ben je een beetje thuis in de wereld van Virtual Reality? Bij Urban Events kun je voor een groep vrienden, maar ook als bedrijfsuitje, verschillende virtual reality onderdelen huren. Denk aan verschillende simulators, zoals een formule 1 race simulator, maar ook een rock band virtual reality ervaring. Met virtual reality kun je van alles mee maken, zonder de kamer waar je in staat te verlaten. Zin in een virtueel ritje van een achtbaan?

Escape room

Een escape room is een hele leuke, spannende en uitdagende manier om samen met iemand anders (of meerdere anderen) een project op te lossen. Je bent immers allemaal opgesloten in een kamer en moet door middel van het vinden van oplossingen uit de kamer zien te ontsnappen. Je doet een beroep op jullie samenwerking en het is daarnaast ook nog eens reuze spannend.

Schommelen in Noord

Wie wel eens aan de achterkant van het centraal station komt, zal het vast opgevallen zijn dat er bovenop de A’dam toren een grote roden schommelinstallatie staat. Als je helemaal bovenaan de A’dam toren bent, kun je namelijk schommelen met behoorlijk leuk uitzicht: namelijk over heel Amsterdam. Een beetje spannend voor degene die hoogtevrees hebben, maar hoe leuk is deze schommel voor een eerste date? Het is tevens de hoogte schommel van Europa.

Lachen in Toomler

Toomler is een comedycafé in Amsterdam-Zuid en de thuisbasis van leden van de comedytrain. Hier kun je entertainend worden door de Comedytrain, maar ook naar een try-out avond van leden die nog niet bij de Comedytrain zitten, maar over een paar jaar waarschijnlijk wel. Op zaterdagnacht is er ook Late Night Comedytrain, wat om 00:00 begint. Geloof ons: je gaat sowieso lachen!