Drie redenen waarom jij voor een WordPress website zou moeten kiezen!

Wanneer je over een eigen onderneming beschikt heb je collega-ondernemers misschien al wel vaak horen vertellen hun eigen website. Vaak wordt een eigen website gemaakt in het gratis online CMS WordPress. WordPress brengt vele voordelen met zich mee. Maar wanneer je vraagt naar de voordelen van WordPress weet bijna niemand ze te benoemen. In dit blog nemen wij jou mee in een aantal voordelen van WordPress!

Veiligheid gegarandeerd

WordPress is ontwikkeld met veiligheid in het achterhoofd. Hierdoor is WordPress in de afgelopen jaren hard gegroeid als populair CMS systeem om websites in te bouwen. Helaas is door deze populariteit WordPress ook interessant geworden voor hackers en spammers. Zij proberen toegang te verschaffen tot jouw WordPress website om deze te gebruiken voor kwaadwillige doeleinden. Om dit te voorkomen brengt WordPress regelmatig updates uit om verschillende kwetsbaarheden of bugs te verhelpen. Het is dus essentieel om de site goed up to date te houden door de laatste WordPress versie te installeren, plugins tijdig te updaten en onbetrouwbare plugins te mijden!

In te vullen naar eigen smaak

Omdat WordPress zo vreselijk populair is, worden er ook door veel verschillende mensen (gratis) thema’s ontwikkeld die je kan installeren op je eigen WordPress website. Hierdoor kan je je eigen website elke look aanmeten die je zelf wilt. We moeten er wel bij vertellen dat niet elk thema up-to-date wordt gehouden door de ontwikkelaar. Het is daarom zeer belangrijk om selecties te zijn bij de keuze voor een (gratis) WordPress thema!

Open source

WordPress is een open source CMS. Zo zorgt WordPress ervoor dat het CMS kan samenwerken met niet alleen plug-ins van WordPress zelf, maar ook van derde partijen zoals Yoast. Door plug-ins te installeren van derde partijen kan jij jouw website net die extra functionaliteit geven die jij zoekt, wat het dus een flexibel systeem maakt waarmee jij altijd een website kunt ontwerpen die aan jouw wensen voldoet!

Best4u

Het prettige aan een WordPress website, is dat dit domein geleidelijk met jouw onderneming mee kan groeien. Je kunt Best4u een eenvoudig web design laten maken en deze na verloop van tijd uitbreiden naar een domein met meer gestalte. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een WordPress website? Neem dan eens een kijkje op de website van Best4u of neem contact met ze op!