Nederlandse vloggers die je moet kennen (Niet alleen voor kids) in 2019

Ook in Nederland breken de vloggers door. Ze worden steeds bekender en krijgen steeds meer volgers, die hun uitzendingen bekijken. Het is goed om ze te kennen. We delen graag onze lijst met Nederlandse vloggers die je moet kennen. Het is trouwens een lijst welke niet is samengesteld voor kids. Laten we direct van start gaan.

Beauty Queen: Vera Camilla

Ze geeft haar eerlijke mening over schoonheidsproducten. Ze doet unboxing video’s van de producten welke ze ontvangt en geeft haar mening. Ze heeft een voorkeur voor de duurdere producten. De producten voor mensen met een kleiner budget komen echter ook aan bod. Het is mooi om te zien hoe groot haar bereik is in Nederland.

Lekker vloggen met Croco Jill

Jill van Dooren houdt van vloggen. Ze weet haar leven op een uniek manier vast te leggen op video. Ze heeft een geweldige persoonlijkheid vol met humor en spontaniteit. Haar abonnees (bijna 400.000) houden dan ook van haar. Ze zullen iedere keer weer volop genieten van de gekke capriolen van Croco Jill. Anna Nooshin uit Iran

Een ware powervrouw laat iedere week zien hoe haar leven is. Ze presenteert Holland’s Next Top Model, reist voor de pers naar topbestemmingen en toont ook hoe ze haar eigen blog NSMBL runt. Ze is een zeer bekende vlogster geworden in een zeer korte tijd.

Monica Geuze, de vlogging queen!

Ze is de vlogging queen van Nederland en moet op deze lijst staan. Ze is al bijna vier jaar actief om haar dagelijkse leven te delen met ons. Ze deelt bijna alles wat ze doet in haar leven met haar 400.001 volgers. Er zullen binnenkort volop zwangerschaps vlogs zijn.

Mascha Feoktistova: Vloggloss

Het vlogkanaal van Beautygloss heet Vloggloss. Ze heeft 280.000 abonnees welk haar drukke leven vol met meetings, photoshoots en reizen volgen. Ze is een ware zakenvrouw en zorgt altijd voor interessante vlogs voor haar volgers.

De Queen of Jetlags: Noor de Groot

Ze is een ware sensatie in de vlogwereld en deelt het jetset leven van een fashion influencer. Ze neemt je mee naar fashion weeks, reizen en ook deelt ze haar mening over de nieuwste kleding en modetrends. Ze werkt samen met topmerken. Ook haar dochter komt regelmatig voorbij in de vlog. Ze is een schatje.

Meisje Djamila: 850.000 abonnees

Wow, ze heeft bijna een miljoen abonnees welke haar volgen op YouTube. Ze mag dus duidelijk niet ontbreken in deze lijst met bekende vloggers uit Nederland. Ze kan mooi zingen en maakt geweldige video’s. Het is niet gek, dat ze als een speer gaat en zoveel abonnees heeft.

Multi-talent: Teske de Schepper

Het is geweldig om dit multi-talent te zien. Al op 19 jarige leeftijd kreeg ze bij Universal Music een contract. Ze wilde echter meer! Ze ging naast het zingen ook bloggen en vloggen. Een groot publiek vindt het geweldig om haar te zien. Ze moest dan ook zeker op deze lijst komen te staan.

Een must op deze lijst: Enzo Knol

De koning van de vlog is Enzo Knol met 1,7 miljoen abonnees. Twee keer per dag plaatst hij een vlog. Hij is zeer populair en heeft een geweldige charisma. Hij is positief en deelt veel online. Het is geweldig om te zien wat er allemaal mogelijk is.