Persoonlijk contact met via een originele, leuke manier!

Vind jij de theelabels met verschillende vragen van Pickwick ook zo leuk? Dan weet ik zeker dat je de Kletspot ook helemaal geweldig gaat vinden. Het idee is simpel: een decoratieve en gezellige pot gevuld met 200 vragen, stellingen of dilemma’s. Vragen om elkaar beter te leren kennen en vragen om van in een deuk van te liggen. Succes gegarandeerd!

Wat is de Kletspot?

Een pot die zorgt voor ouderwets gezellige tafelgesprekken, de Kletspot! Een spel zonder spelregels waarbij je urenlang plezier hebt met de vragen en dilemma’s op de Kletskaarten. Ook ideaal voor gesprekstof na het eten. Want hoe zit het bijvoorbeeld met jouw grootste blunder? Of welke droomreis wil je nog maken? Even offline met z’n allen en elkaar ECHT leren kennen. Hilariteit gegarandeerd!

Iets anders dan alleen maar het basis contact

Af en toe iets anders doen met elkaar dan alleen maar werken draagt veel bij aan een goede werksfeer. Organiseer bijvoorbeeld een vrijdagmiddagborrel waar je met alle vrienden of collega’s bij elkaar zit en speel het spel van de Kletspot. Door de hilarische vragen en dilemma’s is iedereen niet meer met het werk bezig en zullen ze proberen alles van elkaar te weten willen komen. Door deze vorm van contact tussen vrienden of collega’s zorg je ervoor dat ze soms meer van je te weten kunnen komen dan dat je lief is. Spannend!

Kletspot Babbels

Deze Kletspot is gevaarlijk leuk met collega’s, vrienden en familie. Kom er op een hilarische manier achter hoe vrienden en familie écht over je denken. Want geloof het of niet, ook van jou hebben mensen soms een compleet ander beeld over jou dan jezelf denkt. Kom achter de meeste gekke verhalen van anderen zodra je dit spel gaat spelen. Want wie aan tafel kan het slechtst tegen kritiek? Of wie heeft er wel eens iets gestolen? De Kletspot Babbels beschikt maar liefst over 200 verschillende vragen en is een spel met weinig spelregels. Praat met én over elkaar, lach samen en maak mooie herinneringen!

Bestel de Kletspot

Hebben wij jou overtuigd om een Kletspot aan te schaffen? Mooi! Op de website van Kletspot heb je keuze uit veel verschillende soorten Kletspotten. Van Kletspotten voor kinderen tot aan volwassenen en Kletspotten voor iedere leeftijd. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan snel een kijkje op de website of neem contact met ze op!