Welke hottub heeft jouw voorkeur?

Een tuin is de plek in je huis om heerlijk te ontspannen, voornamelijk als het zonnetje in Nederland doorkomt. Maar het is dan wel zo prettig dat je tuin ook echt een oase van rust is. Creëer een groene ruimte en een heerlijke zit plek. Zo kan je altijd rustig bij komen met bijvoorbeeld een boek. Maar luxe mag natuurlijk ook niet ontbreken in de tuin! Een luxe item wat wij aanraden is een hottub! Wij gaan hier dan ook meer over vertellen in deze blog.

Een hottub gemaakt van hout

Een partij die wij aanraden is Welvaere. Deze partij heeft een ruim assortiment en kwalitatieve hottubs. De houten hottubs die zij aanbieden zien er namelijk niet alleen verschrikkelijk mooi uit, ook zijn ze kwalitatief erg sterk. Door het gebruik van hout krijgt de hottub een natuurlijke uitstraling. Dit past dan ook erg goed in een tuin met veel groen. Een andere mogelijkheid voor hottub kopen, is een kunststof variant. Deze staan erom bekend dat ze enorm lang mee gaan en weinig onderhoud nodig hebben. Dit is dan ook perfect voor een kleinere tuin met bijvoorbeeld veel stenen. Het fijne aan een kunststof hottub is daarnaast dat je het water er gemakkelijk voor een langere tijd in kan laten zitten. Deze zal, anders dan bij hout, geen nare gevolgen hebben voor de hottub.

Welke kachel heeft je voorkeur?

Er zijn verschillende hottubs, qua uiterlijk maar ook hoe ze werken en hoe de warmte verwekt wordt. Het grootste verschil naar de materialen van de hottub, is de keuze voor een elektrische of een hout gestookte variant. Het verschil hierin is de opwarming van het water. Door gebruik te maken van een elektrische variant zal het water sneller opgewarmd worden en is dit makkelijker geregeld. Een op hout gestookte hottub is in de meeste gevallen beter voor de sfeer en is leuker om aan te zetten. Je moet er dan wel goed op letten dat je genoeg hout hebt dat je kunt gebruiken voor de hottub. Daarnaast ontstaat er altijd een rookontwikkeling waar je rekening mee moet houden. Hier kunnen dan ook bijvoorbeeld buren last van krijgen na een tijdje.