Tips om nooit meer een verjaardag te vergeten

Als je jarig bent is het heerlijk om cadeautjes in ontvangst te mogen nemen, maar we kunnen het zelf nog wel eens vergeten als het om andere mensen gaan. Het kan zijn dat je er gewoonweg geen tijd voor hebt, maar het kan ook zijn dat je het vergeten bent. Maar gelukkig zijn er verschillende acties die je kan ondernemen om geen verjaardag meer te vergeten. Wil je meer weten hier over? Lees dan snel verder! wij vertellen hier namelijk meer over!

Zet een herinnering in je agenda

Agenda is tegenwoordig een item die je niet meer weg kan denken. Onze levens zijn druk, en om daar een beetje structuur in te houden zijn agenda’s ideaal. Je kan je afspraken in een papieren agenda zetten, of digitaal. Het voordeel van een digitale agenda is dat je een melding in kan stellen, waardoor je push bericht krijgt als een verjaardag in de buurt komt. Op deze manier wordt je er aan herinnerd en als het goed is vergeet je de verjaardag nu niet meer.

Een verjaardagskalender

Een verjaardag kalender wordt al een lange tijd gebruikt, maar het blijft een handig hulpmiddel. Op de kalender zie je namelijk elke dag wie er jarig is. Meestal zie je een overzicht per maand, waardoor je een gemakkelijk overzicht hebt van alle verjaardagen die op komst zijn. Hang de verjaardagskalender neer op de wc, op de manier kijk je er zeker 1 keer per dag na. En daarnaast kunnen mensen die bij jou op bezoek komen hun verjaardag er bij op zetten.

Facebook

Heb je de verjaardag van sommige vrienden niet inzichtelijk? Maar wil je wel graag weten wanneer ze jarig zijn? Daar kan Facebook ideaal voor zijn! Als het goed is krijg je wel eens meldingen van de mensen die jarig zijn, maar die melding krijg je op de dag zelf. Als het om goede vrienden gaat is dit vaak al te laat. Maar het is wel ideaal om op te zoeken wanneer je vriend of vriendin jarig is.

Een cadeau online bestellen

Als het goed is ben je nu op de hoogte van alle verjaardagen en vergeet je er geen een meer. Maar dan kan het helaas nog steeds voor komen dat je er niet bij kan zijn. Gelukkig kan je nu veel cadeaus online bestellen! Denk bijvoorbeeld aan een bos bloemen. Het is gemakkelijk om een bos te bestellen en op de dag zelf van de verjaardag te leveren bij de jarige. Op deze manier zeg je toch nog op een leuke manier gefeliciteerd met je verjaardag!