Verschillende soorten tassen om te bedrukken

Als je iets in een winkel koopt, wordt het product vaak verpakt in een tasje. Op die manier kan de klant de aankoop makkelijk mee naar huis nemen. Maar er is nog een reden waarom winkeliers een aankoop in een tasje verpakken. Als klanten de winkel uitlopen met een bedrukte tas, zien andere mensen in de stad jouw logo voorbijkomen. Hoe meer mensen er met een tas van een bepaald merk door de stad lopen, hoe meer mensen zich geneigd voelen om een bezoekje aan die winkel te brengen.  Een bedrukte tas is dus ook een slimme marketing truc.

Papieren tassen

Er zijn verschillende tassen die je kunt laten bedrukken met een logo. De populairste is de papieren tas. Deze tas is namelijk de goedkoopste optie. Jammer genoeg is een papieren tas niet de duurzaamste optie. Een papieren tas wordt meestal maar een keer gebruikt en daarna weggegooid. Dit komt omdat een papieren tas niet stevig genoeg is om meerdere keren te gebruiken. Hoewel de tas niet duurzaam is, is het een papieren tas een goede optie als je een klein budget hebt.

Canvas tassen

Een canvas tas wordt vaak vergeleken met een katoenen tas. Dit is logisch, want canvas wordt van katoen gemaakt. Maar toch is er een verschil. Een canvas tas is namelijk de sterkere versie van de katoenen tas. Bij het weven van canvas wordt er een grover katoen gebruikt. Hierdoor is het materiaal veel steviger. Als je klanten een luxe gevoel wilt geven, kun je het beste kiezen voor een canvas tas. Deze voelt stevig aan en gaat lang mee. Een duurzame optie dus.

Katoenen tassen

Vind je duurzaamheid belangrijk? Dan kan je beter kiezen voor een katoenen bedrukte tas. Deze tassen zijn gemaakt van katoen en daardoor erg stevig. Doordat ze stevig zijn, kunnen ze vaker gebruikt worden. Een ander voordeel van een tas hergebruiken, is dat nog meer mensen jouw logo zullen zien.

Ontdek het aanbod online

Nu je weet wat de twee meest populaire opties zijn voor het bedrukken van tassen, is het aan jou om een keuze te maken tussen deze twee. Ga je voor duurzaamheid en kies je de katoenen tas? Of heb je een klein budget en is een papieren tas een betere optie? Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden, kun je een kijkje nemen op de website van Rotimshop.nl. Deze partij heeft een enorm aanbod aan tassen die ze kunnen bedrukken.