Wat zijn de beste nachtclubs van Amsterdam in 2021? 

Regel een clubavond met de meiden of verzamel de mannen voor een avondje uit in de stad. Bel de groep voor een leuk, gezellig samenzijn om wat stoom af te blazen in Amsterdam. Waar je ook naar op zoek bent, in onze hoofdstad vind je voor ieder wat wils! Bepaal van tevoren wie de BOB is en stap vervolgens in de auto die gedekt is met behulp van een goedkope autoverzekering om naar een van de onderstaande clubs te gaan in Amsterdam.

Bitterzoet

Bitterzoet, een hippe club in het hart van Amsterdam, kan zeker bitter of zoet zijn, afhankelijk van je stijl. Met zo’n gevarieerd programma, check zeker van tevoren de agenda. Bitterzoet omvat alle soorten muziek, van rock en punk tot hiphop en indie, maar ook ska, funk en zelfs reggae. De club brengt een assortiment van dj’s, bands en muzikanten samen, vaak gericht op aanstormend talent. Geef je over aan de beat op de dansvloer of relax even op de tweede verdieping. Bitterzoet is niet alleen een nachtclub, maar ook een ruimte met projecten, tentoonstellingen, optredens en concerten.

Melkweg

Melkweg is gevestigd in een verlaten zuivelfabriek en werd oorspronkelijk opgericht in 1970 als een uitlaatklep voor de kunsten. Nu verwelkomt de locatie jong en oud, amateur en ervaren, met zijn veelzijdige mix van experimentele en klassieke programmering; daarom staat de Melkweg ook bekend om zijn uitgaansleven. Als klap op de vuurpijl kun je ook vijf verschillende disciplines op één plek ervaren. Het maakt niet uit wat je fascinerend vindt; Melkweg heeft voor ieder wat wils. Voor de meeste nachtprogramma’s moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Daarnaast kun je met een Melkweg-lidmaatschap korting krijgen op clubavonden en voorverkoopvoordelen voor concerten.

Paradiso

Paradiso is sinds 1968 een locatie voor creatief talent. Nu is de voormalige kerk uitgegroeid tot een concertzaal, club en cultureel centrum, dat mensen van alle leeftijden aantrekt. Vijf avonden per week is Paradiso een club die mensen een uitlaatklep biedt om los te laten en de hele nacht te dansen. Wereldberoemde muzikanten, zoals Al Green en Lady Gaga, hebben ook in de Grote Zaal gespeeld, terwijl verschillende andere artiesten, zoals Franz Ferdinand en Kings of Leon, hun start hebben gemaakt in de Kleine Zaal. Paradiso bestrijkt daarom het hele muziekspectrum: elektrisch, rock, folk, soul, country, reggae en blues. Het is echt een plek voor iedereen om een ​​goede tijd te hebben.

Jimmy Woo

Bij Jimmy Woo, een luxe nachtclub vlakbij het Leidseplein, word je verblind door het design en weggeblazen door het geluid; de club won de prijs “Dutch Design” en werd uitgeroepen tot “beste clubgeluid van Nederland”. Kom voor een van de themaclubavonden, dans beneden op de DJ of ontspan en drink boven een drankje. Elke avond is een unieke ervaring bij de Woo. De ruimte is intiem en gezellig en biedt plaats aan slechts circa 600 mensen. Tip: kom vroeg of reserveer een tafel. Omdat het een ledenclub is, staat Jimmy Woo bekend om zijn deurbeleid en houdt de club de gastenlijst graag tot een minimum beperkt.