5 hipste tuinmeubelen voor zomer 2020

Misschien heb je door de huidige corona omstandigheden besloten deze zomer niet op vakantie te gaan of is je vakantie geannuleerd. Erg jammer natuurlijk! Maar wist je dat je het in je tuin net zo lekker kunt maken?! Daarom zijn hier de 5 hipste tuinmeubelen voor deze zomer. Dus niet getreurd! Vier de vakantie gewoon in je achtertuin!

De ultieme vakantiesfeer

Haal de vakantie in je eigen tuin met een hangmat. Niks lekkerder dan in een lui weekend een boek lezen in jouw eigen hangmat. Hang hem op tussen twee bomen óf koop er een met standaard. Een gegarandeerd vakantiegevoel! Wat wil je nog meer?!

DIY er op los

Vind je alle loungesets in het tuincentrum te duur? Ga dan op zoek naar pallets in jouw buurt of op marktplaats. Want pallets zijn nog steeds hartstikke hip! Daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam, stevig en goedkoop. Er zijn ontzettend veel manieren om een pallet loungebank te maken, kijk daarom eens op internet naar verschillende bouwtekening. Zo vind jij de bank die perfect bij jou past!

Liggen, zitten, luieren

Met een chaise longue heb jij een échte eye-catcher in de tuin. Naast dat zo’n bankbed erg leuk staat, ligt het ook nog eens heerlijk. Heel verleidelijk om lekker een middagdutje op te doen. Want op dit bed kun jij het zeker heel de dag uithouden. Vergeet je daarom niet in te smeren voordat je erop gaat liggen!

Geef je tuin een boost

Deze zomer zijn rotan items helemaal hip! Rotan is een liaansoort dat in veel verschillende meubels wordt verwerkt. Omdat het zo buigzaam is, zie je er vaak gevlochten stoelen van. Maar of je nou een rotanstoel, bank of bijzettafeltje neemt, je tuin krijgt er gegarandeerd een gezellige uitstraling van. Duur hoeft het gelukkig niet te zijn, één item is genoeg om je tuin een boost te geven!

Met z’n allen aan tafel

In de zomermaanden mag een goede eettafel in de tuin absoluut niet ontbreken. Met zijn allen aan tafel voor de barbecue of om de hele avond spelletjes te spelen: een goede eettafel is een echte aanwinst! Thuisblijven deze zomer is helemaal niet zo erg!