Goedkoop je raamdecoratie vernieuwen? 3x inspiratie

Is je huidige raambekleding aan vervanging toe? Ook voor weinig geld kun je mooie raamdecoratie kopen. En ga je jouw interieur vernieuwen, dan hoort daar in ieder geval nieuwe raambekleding bij. Maar welke raamdecoratie kun je kopen zonder dat je de hoofdprijs betaalt? Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je raamdecoratie kunt vernieuwen voor een lage prijs. Hier kun je je laten inspireren door goedkope manieren waarop je jouw raambekleding kunt vernieuwen!

Rolgordijn kopen voor een lage prijs

Een van de meest goedkope oplossingen is het rolgordijn. Dit is niet alleen een mooie, maar vaak ook een praktische en betaalbare manier om je ramen te bekleden.  Een rolgordijn is verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verduisterend rolgordijn,  maar ook voor een mooi licht rolgordijn waarmee je met de lichtinval kunt spelen. Waar ga je de rolgordijn plaatsen en wat moet de functie zijn? Dit speelt allemaal mee in het maken van je keuze. En gelukkig is een rolgordijn kopen niet heel duur en kun je gewoon voor een lage prijs een mooie raambekleding regelen.

Houten jaloezieën: praktisch en mooi

Een andere oplossing is het aanschaffen van houten jaloezieën. Het grootste voordeel van deze raambekleding is dat er ook veel betaalbare varianten van zijn. Je kunt er voor kiezen om kant-en-klare houten jaloezieën te bestellen, maar je hebt ook een andere optie: de jaloezieën op maat laten maken. Dit brengt weer wat meer kosten met zich mee maar je weet wel zeker dat het maatwerk perfect is. Houten jaloezieën zorgen voor een prachtige sfeer in je woning en hebben daarnaast ook een goede functie: ze filteren de lichtinval waardoor je prachtig natuurlijk licht in huis hebt. Dat is zeker een investering waard!

Een betaalbare oplossing is altijd dichtbij

Raamdecoratie kopen hoeft niet altijd duur te zijn. Wist je dat er ook veel goedkope en betaalbare manieren zijn. Bovenstaande ideeën zijn hier een voorbeeld van. Er is ook een  derde manier om goedkope raamdecoratie in je huis te plaatsen. Zo kun je ook kiezen voor mooie vouwgordijnen. Vouwgordijnen hebben een luxe uitstraling en passen daarnaast perfect in heel veel interieuren. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende prijscategorieen. Het is goed mogelijk om ze goedkoop te bestellen en te monteren in je ramen. Raamdecoratie kopen? Kies een van deze betaalbare oplossingen en geniet van mooie nieuwe raambekleding voor weinig geld!