Hipste manieren van promotie op een rij

Er komen in Nederland steeds meer mensen met een eigen bedrijf en al deze mensen willen graag dat hun bedrijf de grootste wordt. Daarom willen steeds meer mensen op een hippe manier adverteren. Logisch, want je wilt dat jouw onderneming bekend wordt. Nu ontstaan er steeds meer manieren om op een interessante manier te promoten. Het leuke hieraan is dat je jouw bedrijf bekend kunt maken, op een manier die niet veel andere bedrijven gebruiken. Het belangrijke is om je te onderscheiden van anderen.

Wat zijn die hippe manieren? 

Een steeds meer opkomende manier van promoten is het drukken van folders. Een folder is een opvouwbare kaart waar je veel informatie in kwijt kunt. Het is een eenvoudige manier om veel informatie over te brengen aan iemand. Het hippe hieraan is dat je folders precies zo kunt laten drukken als jij dat wilt.

Folders komen in allerlei soorten en maten. Een van de nieuwere varianten van folders zijn de z-folders, ook wel vouwkaarten genoemd. In deze z-folders kun je veel informatie kwijt in een handig meeneembaar formaat folder. Het gave aan deze vouwkaart is dat hij helemaal opvouwbaar is tot een broekzakformaat. Zo kun je bijvoorbeeld een plattegrond van een stad erop drukken en deze aan mensen uitdelen.

Een ander voorbeeld is dat je er informatie en een plattegrond op kunt drukken van jouw eigen bedrijf, zo heeft iedereen alle praktische informatie over je bedrijf bij de hand.

Andere leuke manier

Een andere toffe manier op te promoten is om eigen brochures uit te delen. Brochures zijn niet hetzelfde als folders, een brochure bestaat namelijk over het algemeen uit meer pagina’s dan een folder. Een brochure bevat daarom ook meer informatie dan een folder. Brochures kunnen ook ingezet worden als magazines of tijdschriften.

De folders en brochures zie je op steeds meer events verschijnen, ook op bijvoorbeeld festivals staan nu folders. Wanneer bezoekers van festivals meer informatie willen over de organisatie die het festival organiseert, kunnen ze eenvoudig een foldertje meepakken.