Best Verkochte Albums aller tijden en nu

Voor muziekliefhebbers is het natuurlijk interessant om te weten wat de best verkochte albums aller tijden en van nu zijn. We bespreken graag de beste albums met je, zodat je een goed beeld krijgt van wat mooi is vandaag de dag.

Meat Loaf met het album Bat Out of Hell.  34 miljoen verkopen!

Het is het tweede album van Meat loaf. Het is een zeer succesvol album met maar liefst 14 keer platinum. Er zijn verschillende tracks welke mega hits zijn geworden. Denk hierbij aan Paradise by the Dashboard light en ook You TOok the Words Right of my Mouth. Het is een geweldig album. Hierna kwamen er nog twee andere albums als een vervolg hierop.

Led Zeppelin met het album Led Zeppelin IV.  37 miljoen verkopen!

De band is er al een tijdje. Ze zijn in 1968 opgericht. Het is een band welke een grote invloed heeft gehad op de muziekindustrie. Het nummer Stairway to Heaven is het bekendste nummer van ze. Het is een nummer wat je ook op dit album vindt. Het is een geweldig album waar je volop van kunt genieten. Het album heeft 23 keer platinum gescoord. Het is geweldig!

Shania Twain met het album Come On Over. 39 miljoen verkopen!

Het album is van de Canadese singer-songwriter welke volop Country muziek heeft gemaakt. Het is een populair genre in Amerika en ook in Canada. Ze heeft vijf Grammy awards gewonnen met haar muziek. Het album was zeer snel uitverkocht. Het staat vol met haar beste nummers.

Whitney Houston met het album The Bodyguard. 40 miljoen verkopen!

Ze ziet er geweldig uit en ze heeft volop gescoord met de film the Bodyguard. Het is een geweldige film en het album is ook om van te smullen. Het is een album welke 17 keer platinum heeft gescoord. Het is een album met het nummer I will Always Love You en ook met het nummer I’m Every Woman.

Fleetwood Mac met het album Rumours. 40 miljoen verkopen!

Deze band is in 1967 opgericht. Het is een band met verschillende bandleden en de verschillende wisselingen hiervan. Ze maken samen geweldige muziek en dit is het elfde album van de band. Er zijn maar liefst 40 miljoen albums verkocht.

AC/DC met het album Back in Black.  40 miljoen verkopen.

Het is de Australische band AC/DC welke nog steeds volop fans heeft. Het is een band welke er al was in 1973. De kern zijn de twee broers Young. Het is een band welke veel mooie nummers heeft gemaakt. Back in Black is een topalbum.

Pink Floyd met het album Dark Side of the Moon.  45 miljoen verkopen.

Het is een geweldige band waar iedereen volop van kan genieten. Het is een geweldig geheel waar iedereen van kan genieten. De band is in 1965 opgericht en ze stopten in 1995. Het achtste album was een ware hit!

Michael Jackson met het album Thriller. 51 miljoen verkopen.

Het is het album wat bij de film Thriller hoort. Michael Jackson was de ware King of Pop. Hij is in 2009 overleden. Nog steeds kopen vele mensen zijn albums. Het is geweldig om de hits te horen en om er volop van te genieten.